top of page

Mina resultat

- Än så länge, men jag strävar alltid mot att bli bättre. 

När jag skriver resultat menar jag en ökning av nivå av tillfredsställelse inom följande fyra områden.

  • Individuellt - Personligt välbefinnande

  • Nära relationer- Familj och andra nära relationer

  • Socialt - Arbete, skola, vänner

  • Allmänt - Livet som helhet välbefinnande

Efter bara 2 till 4 träffar skattar mina klienter i genomsnitt sin tillfredsställelse inom dessa områden 69% högre än när de först kom till mig.

Om detta låter som en stor effekt så förstår jag dig. Men min effekt är i linje med många andra behandlare som kontinuerligt mäter sina resultat. 

För dig som studerat forskningsmetodik så har jag en effektstorlek på 0.82. Vilket betyder att du som väljer att komma till mig har 82 chans att må bättre än vad du teoretiskt skulle ha gjort om du inte gjorde det.

 

Så hur bra är jag? Det återstår att se behöver behandla fler klienter för att få korrekt data. Som det ser ut just nu så verkar jag vara bättre en genomsnittet men långt ifrån de som anses vara världens bästa.
 


*Jag mäter framsteg och motgå och uppdaterar siffran varje månad. Jag använder mig av den internationellt erkända skalan ORS samt programvara utvecklad för kvalitetssäkring av behandlingsutfall av psykiatrisk behandling. Jag ber dig dock att ta siffrorna med en nypa salt eftersom jag ännu ej behandlat över 60 klinter, vilket innebär att jag ännu inte uppfyller de etablerade kraven för att statistiskt pålitligt kunna mäta mina behandlingsutfall. 

Första samtalet: Welcome
bottom of page